Caut job

NU PERCEPEM COMISION CANDIDATELOR
Intentionam a va oferi un loc de munca unde sa fiti respectati astfel incat sa veniti in fiecare zi cu placere si dedicare.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca in domeniul ingrijirii si educarii copiilor, al ingrijirii varstnicilor sau menaj, ati ajuns in locul potrivit! Va asteptam sa ne contactati complectand formularul de mai jos, prin telefon sau email, cum va este mai usor. Va vom invita la biroul nostrum pentru a ne cunoaste.

Incurajam sa apeleze la serviciile noatre candidatele care fac aceasta meserie din suflet, cu iubire de copii. Celor care se gandesc sa ingrijeasca sau sa insoteasca un varstnic cu respect si compasiune. Cautam personae calificate, cu experienta si recomandari.

Deindata ce vom procesa aplicarea dvs va vom suna pentru a ne cunoaste si pentru a va invita la un interviu. Fiecare candidate va fi evaluata independent.

In cazul in care nu aveti analize medicale efectuate de curand si va veti angaja prin noi, va fi necesar sa prezentati urmatoarele analize medicale(puteti sa trimiteti documentele pe email la adresa contact@bonebucuresti.ro):

1. Exudat faringian

2. Examen coproparazitologic

3. Antigen hepatita C

4. Sumar urina si urocultura.

In cazul in care nu ati efectuat o evaluare psihologica va vom indica un Cabinet de Psihologie.

Va rugam completati formularul de mai jos cu cat mai multe informatii despre dvs. , sau sunati-ne.
Despre noi

Venim in intampinarea familiilor care cauta o bona sau o guvernanta, dar si in intampinarea doamnelor care cauta un loc de munca intr-o familie, ca bona, ca ingrijitor pentru copii.

Program

Luni-Vineri: 9 AM - 6 PM
Sambata: 9 AM - 4 PM

Contact

Bdul Octavian Goga nr. 23, bl M106, Sc5, et 1, ap 139, sector 3
Telefon: 0720157191
Email: contact@bonebucuresti.ro

Copyright 2018 Bone Bucuresti. Toate drepturile rezervate.